Kenttävuoro torstaisin!

SCY Keski-Suomen alaosastolla on kenttävaraus torstaisin klo 17-18:30 ajalle 4.5.-28.9.2023

Paikkana Köyhänpellon kenttä Jyväskylässä. Köhniönkatu 33 ja 35 välistä käännytään pikkuiselle hiekkatielle, josta pääsee parkkiin sekä peremmälle ajaessa suoraan kentälle. Vuoron loputtua on vartti siirtymäaikaa ennen seuraavien varauksen tehneiden vuoron alkua.

Kenttävuoro on kaikkien alaosastolaisten käytettävissä yhteiseen treeniin, pääosin vapaamuotoisesti toisia auttaen, mutta suunnitteilla noin kerran kuukaudessa myös ohjattuja treenejä (esim. rally-toko, näyttely, BH, toko, valokuvauspäivä), joista lisää myöhemmin. Toiveita mitä järjestetään, mihin olisi osallistujia ja kysymyksia vuoroon liittyvistä asioista voi laittaa sähköpostitse tai Facebook -ryhmässä SCY Keski-Suomi (sekä Instagramissa kscolliet).

Teemapäivistä huolimatta kaikilla kerroilla saa tulla tekemään omaa treeniä ihan mihin tahansa aiheeseen liittyen :) Laittakaa vuoro kalenteriin ja tulkaa rohkeasti mukaan kokeilemaan ja tapaamaan muita harrastajia!


Tulevat kenttävuoropäivät:

-

Menneet kenttävuoroajat:
Toukokuu: 18. 25.
Kesäkuu: 1. 8. 15. 22. 29.
Heinäkuu: 6. 13. 20. 27.
Elokuu: 3 10. 17. 24. 31.
Syyskuu: 7. 14. 21. 28.

25.5. Halukkaille näyttelytreenit klo 17 n. 45 min. Itsenäisesti voi jatkaa pidempään näyttelytreeniä tai treenailla sen jälkeen muita juttuja. Kentälle mahtuu hyvin tekemään muuta myös samaan aikaan :) Rohkeasti mukaan vain!

Ohjattu BH-treeni 24. elokuuta! - HUOM! PERUTTU
Käydään alkuun läpi BH-kaavio ilman koiria, sen jälkeen tehdään ohjatusti jokaisen oman tason mukaan seuruuta, jääviä ja paikallaoloa.
Ei ennakkovaatimuksia osaamisen suhteen! Treeni ei maksa mitään, eli nyt pääsee kokeilemaan erittäin matalalla kynnyksellä!

Muita päivityksiä ja vastauksia kysymyksiin:

4.5. kenttä oli vielä sen verran märkä ja luminen, että ensimmäinen treenikerta siirrettiin seuraavalle viikolle.

Minne autot pysäköidään? - Kentälle tullessa vasemmalla on tilaa muutamalle autolle. Kentän reunalle tai tien varteen voi myös pysäköidä tarvittaessa.

Mitä tarvitsen mukaan? - Koiran, namia/ruokapalkioita, vesipullon ja -kupin sekä halutessasi vaikkapa lelun. Näillä pääsee jo pitkälle. Voit myös ottaa muita välineitä itsellesi tai yhteiseen käyttöön vuoron ajaksi. Esim. näyttelytreeniin näyttelyhihna voi olla hyvä, mutta ei mitenkään pakollinen.

Kenttä on tasoitettu!

Kommentit